Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Απάντηση των ταξιτζήδων στο Ραγκούση.Τον "σκίζουν" με το γάντι

Σιγά μην άφηνε ο Λυμπερόπουλος αναπάντητη την πρόκληση.Δεν φτάνει που τους δούλεψε ο Ραγκούσης.Πριν λίγο λοιπόν εξέδωσε ανακοίνωση η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί και Αγοραίων Ταξί και απαντά στον υπουργό μεταφορών Γιάννη Ραγκούση...



"Ο κ.Ραγκούσης επειδή δεν μπορεί να καταφερθεί εναντίων του κ.Ρέππα καταφέρεται εναντίων του κλάδου των ταξί και της ΝΔ.
Η πολιτική της προβοκάτσιας και της μετατόπισης ευθυνών δεν είναι κάτι που μας εκπλήσσει,είναι κύριο χαρακτηριστικό της σημερινής ηγεσίας του ΥΜΕ.Το πιο εύκολο για τον κ.Ραγκούση και την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα ήταν να λύσουν άμεσα το πρόβλημα που οι ίδιοι δημιούργησαν.Επειδή όμως καθοδηγούνται από άλλα συμφέροντα,αδυνατούν να το κάνουν.ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ."
Λίγο νωρίτερα δε, ο πρόεδρος της ΠΟΕΙΑΤΑ και του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος,μιλώντας στα κανάλια έκανε λόγο για πρακτορίστικες μεθόδους που χρησιμοποιεί ο Ραγκούσης,ο οποίος "δεν κάνει πλέον ούτε για δήμαρχος της Πάρου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.