Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Διαβάστε τι έγραφε ο μακελάρης για την Ελλάδα - είχε επαφές και με Έλληνα ακροδεξιό

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΟΚ! Συναγερμός και στην Αντιτρομοκρατική υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, αφού από τις έως τώρα έρευνες φαίνεται ότι είχε επαφές, με τουλάχιστον δύο Έλληνες ακροδεξιούς...

Διαβάστε σοκαριστικά αποσπάσματα στο planet-greece


μέσω facebook!

Εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο τουλάχιστον με έναν εξ αυτών νε είχε συναντηθεί και δια ζώσης!

Παράλληλα, σοκάρει η ανάγνωση του Μανιφέστου που ο ίδιος είχε γράψει και που αριθμεί 1.518 σελίδες. Μέσα σε αυτό γίνονται αναφορές για το πώς θα ξεκινήσει ένας πόλεμος από την Ελλάδα, με στόχο την Τουρκία αλλά και το πώς ο ίδιος βλέπει ως "προδοτικά" κόμματα της εξουσίας.

Το planet-greece έχει στη διάθεσή του εκτεταμένα αποσπάσματα από το "παραλήρημα του μίσους" του Άντερς Μπρέιβικ, από το οποίο εντόπισε κάποια ενδιαφέροντα όσο και σοκαριστικά κομμάτια:

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΙΙ

"Στρατιωτική εκστρατεία κατά της Τουρκίας με στόχο την απελευθέρωση της Ελληνικής Δυτικής Ανατολίας, τη Βόρειο Κύπρο και την Αρμενική Ανατολική Νατολία. 
Βιολογικές και χημικές επιθέσεις θα αποδειχθούν χρήσιμες γιατί θα αφήσουν ανέπαφες τις υποδομές.
Οι ΗΠΑ θα χρησιμοποιήσουν απειλές και ίσως θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν στρατιωτικά την Τουρκία, το Κόσσοβο, την Βοσνία - Ερζογοβίνη, τον Λίβανο και τη Συρία".

Σύμφωνα με τον Μπέιβικ, η Ελλάδα είναι τόπο μαρτύρων κατά του Ισλάμ. Τόπος θυσίας, και δεν σέβεται τον εαυτό της! Μάλιστα, στο μανιφέστο του, διαπιστώνει ότι τη χώρα κυβερνούν προδότες 1ης και 2ης κατηγορίας.
Στην 1η κατηγορία κατατάσει το ΠΑΣΟΚ και τα κόμματα της αριστεράς και στη 2η κατηγορία (που την ονομάζει κατηγορία των αυτοκτονικών) συμπεριλαμβάνει την κεντροδεξιά για την ουδετερότητά της στο πρόβλημα του ευρωπαϊκού εξισλαμισμού!

Μάλιστα στο μανιφέστο, έχει ήδη κατασκευάσει μετάλλιο το οποίο θα απομενηθεί σε εκείνον ο οποίος θα πολεμήσει ώστε να επανέλθει ο ελληνισμός και ο Χριστιανισμός στα παράλια της Μικράς Ασίας. "Για να ξαναφτιαχτεί ο χριστιανικός χάρτης μιας νέας Μέσης Ανατολής, απαλλαγμένης από την ημισέληνο" όπως λέει χαρακτηριστικά.

Και ως άλλος Νοστράδαμος, προχωρεί και σε προβλέψεις σχετικά με το μέλλον της χώρας. Στο κεφάλαιο που ονομάζεται "2030" αναφέρει ότι κατόπιν μουσουλμανικής σαρίας θα φύγει λόγω ανωτέρας βίας ο σταυρός από το εθνικό μας σύμβολο, τη σημαία.

2030

"Και μόνο που το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ελλάδα, η Ελβετία και οι Σκανδιναβικές χώρες θα αφαιρέσουν τον σταυρό από τις σημαίες τους, οι Μουσουλμάνοι δε θα αισθάνονται ότι εις βάρος τους γίνονται διακρίσεις και δε θα υπάρχουν πλέον τρομοκρατικές επιθέσεις"

Στις σελίδες του αιμοσταγούς μανιφέστου βρίθουν τα σύμβολα του βυζαντινού και του μεσαιωνικού Χριστιανισμού. Σταυροί, μεγαλόσταυροι, δικέφαλοι αετοί και λέοντες. Και ανάμεσα σε αυτά εντοπίζουμε ειρωνικές αναρτήσεις γελοιποιημένων ευρωπαϊκών συμβόλων:

"Οι Πένητες αδελφοί στρατιώτες του Χριστού και του Ναού του Σολομώντος, οι Ιππότες Ναΐτες, επανιδρύθηκαν το 2002 στο Λονδίνο από εκπροσώπους οκτώ Ευρωπαϊκών χωρών με σκοπό να υπηρετήσουν τα συμφέροντα των ελεύθερων γηγενών λαών της Ευρώπης και να αγωνιστούν ενάντια στη συνεχιζόμενη Ευρωπαϊκή Τζιχάντ. (...) Το Τάγμα θα υπηρετεί ως Ένοπλος Οργανισμός Ιθαγενών Δικαιωμάτων και ως Κίνημα".

Το σοκαριστικό είναι ότι στο νούμερο 6 των "ανθρώπων" που υπογράφουν αυτή τη διακήρυξη βρίσκεται άτομο το οποίο υπογράφει ως Έλληνας Ορθόδοξος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.