Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Πουλάει οτι εχει ο δήμος Τρικάλων για να επιβιώσει

Πουλάει την περιουσία του ο δήμος Τρικάλων για να επιβιώσει. Κι όμως ναι! Τα οικόπεδα που ανήκουν στον δήμο...



δεν αποκλείεται να βγουν στο σφυρί για να βρεθούν χρήματα προκειμένου να πληρωθούν προμηθευτές και συμβασιούχοι…

Προς αναζήτηση Τράπεζας που θα δώσει δάνειο ύψους 5 εκατ. ευρώ βρίσκεται η δημοτική αρχή.Η οικονομική κατάσταση του Δήμου Τρικκαίων είναι τραγική, επανέλαβε για μια ακόμα φορά ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Γ. Στουρνάρας, εναποθέτοντας τις ελπίδες για κάλυψη των υποχρεώσεων του Δήμου στο προαναφερόμενο δάνειο που εγκρίθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Αίσθηση όμως προκαλεί η αποκάλυψη του κ. Στουρνάρα, ότι ο Δήμος Τρικκαίων διαθέτει πολλά οικόπεδα στην πόλη των Τρικάλων και μάλιστα 600 τον αριθμό δεν ήταν καταγεγραμμένα από τις αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες.

Ο αντιδήμαρχος, εκφράζοντας προσωπικές απόψεις, τόνισε στο Trikalaola.gr ότι εάν δεν ευοδωθούν οι προσπάθειες για την σύναψη του δανείου και συνεχιστεί η υποχρηματοδότηση από την πολιτεία, δεν αποκλείεται να πουληθούν κάποια δημοτικά οικόπεδα για να μπορέσει να "επιβιώσει" ο Δήμος.
Ετσι κι' αλλιώς με τόσες διαταγές πληρωμής και κατασχετήριες εκθέσεις που έρχονται καθημερινά στον Δήμο, κινδυνεύουν τα δημοτικά ακίνητα να βγουν στον σφυρί....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.