Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Παπαγιάννη, έχεις κι άλλες τέτοιες συναντήσεις στην Πάρο;

Βρε τι μας θύμησαν, τώρα, κάποιοι φίλοι... Την συνάντηση του Παπαγιάννη με τον Γερουλάνο, στο Κολωνάκι, στο μαγαζί...



της Αργυρώς Μπαρμπαρήγου!!! Επί, σχεδόν, δύο ώρες, ο Παύλος Γερουλάνος συνέτρωγε με τον Παπαγιάννη, από περίπου στις 2.00 το μεσημέρι μέχρι και μετά τις 4.30, στις 28 Μαΐου!!!

Το θέμα είχε παίξει και τότε σε πολλά blogs... Απλά, τώρα στην Πάρο, κάποιο πουλάκι μας σφύριξε ότι υπήρχαν ανάλογες... συζητήσεις, με... παραγγελιά να "χτυπήσει" Βαρδινογιάννη, για να του "σφίξουν" τα λουριά στο Mega! Κι επειδή αυτό δεν γίνεται ευθέως, τι πιο εύκολο να γίνει μέσω Σάλα και τράπεζας "Πειραιώς". Έτσι κάπως βρέθηκε στη μέση και η Τρέμη με το δάνειο που πήρε (υποτίθεται) για να φτιάξει εκεί σπίτι. Η Τρέμη, στη συγκεκριμένη ιστορία είναι παράπλευρη απώλεια... αλλά δεν πειράζει, ούτως η άλλως ο Παπαγιάννης έχει πολλά απωθημένα. Όπως το να γίνει, κάποτε, παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων....

Υ.Γ.: Είναι ωραία στην Πάρο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.