Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Ο μασκοφόρος συνομιλιτής των ΜΑΤ

Δείτε τις φωτογραφίες - ντοκουμέντα με τον μασκοφόρο που συνομιλεί με τους άνδρες των ΜΑΤ και αμέσως μετά κατευθύνεται προς τα φλεγόμενα οδοφράγματα...

Δείτε όλες τις φωτογραφίες - ντοκουμέντα



Οι φωτογραφίες - ντοκουμέντα που δημοσιεύουν "ΤΑ ΝΕΑ" εγείρουν ακόμη περισσότερα ερωτήματα σχετικά με τον ρόλο που διαδραμάτισαν κάποιοι μασκοφόροι κατά τη διάρκεια των επεισοδίων αλλά και τις σχέσεις που είχαν με άνδρες των ΜΑΤ. Οι φωτογραφίες είναι από τα επεισόδια, το βράδυ της Τετάρτης.


Ώρα 12.11.54: Ο νεαρός άνδρας τρέχει, έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό του με μάσκα και καπέλο μπροστά από τα φλεγόμενα οδοφράγματα, πού έχουν στηθεί με κάδους απορριμάτων και εξοπλισμό λεηλατημένων καταστημάτων.


Ώρα 12.30.46: Ο ίδιος νεαρός πλησιάζει τρεις άνδρες των ΜΑΤ και κάνει διάλογο μαζί τους.


Οι αστυνομικοί δεν αντιδρούν στο γεγονός ότι έχει καλυμμένο το πρόσωπό του και μιλούν μαζί του σαν να μη συνέβαινε τίποτα, μέσα σε σκηνικό καταστροφής.



Ώρα 12.31.10: Δευτερόλεπτα αργότερα, ο νεαρός με τη μάσκα και το καπέλο απομακρύνεται κάνοντας αυτή τη χαρακτηριστική κίνηση προς τους άνδρες των ΜΑΤ, σαν να τους παρακινεί να κινηθούν προς συγκεκριμένη κατεύθυνση. Οι αστυνομικοί δεν αντιδρούν ούτε στη θέα της χειροβοβμβίδας κρότου - λάμψης που ο νεαρός φέρει στη ζώνη του. Τον αφήνουν απλώς να απομακρυνθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.