Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Έραναν την Γλυκερία με 100ευρα! Κόκκαλο τα κοπέλια!



Ένας γάμος που δεν "ακούστηκε" πριν την διεξαγωγή του , αλλά σίγουρα θα συζητείται για πολύ καιρό και όχι μόνο μεταξύ αυτών που παρευρέθηκαν , έγινε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην περιοχή της Μεσαράς.

Ο γάμος έγινε στην Μεσαρά εξαιτίας της καταγωγής της μητέρας του γαμπρού( η νύφη είναι ελληνοαμερικάνα) και το ενδιαφέρον ,...


σύμφωνα με πληροφορίες, δεν εστιάστηκε τόσο στο ζευγάρι των νέων παιδιών που ένωσαν τις τύχες τους αλλά στο γλέντι που ακολούθησε στο νυχτερινό κέντρο "Αυγερινός" .

Μετά από το κρητικό πρόγραμμα, με τον γνωστό καλλιτέχνη Αχιλλέα Δραμουντάνη , και αφού πλεόν είχε προχωρήσει η νύχτα, στην πίστα ανέβηκε η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια Γλυκερία, την οποία, όπως λένε οι πληροφορίες είχε ζητήσει - και πληρώσει με ένα διόλου ευκαταφρόνητο έως ιλλιγιώδες για τα σημερινά δεδομένα ποσό- ο ελληνοαμερικανός πατέρας της νύφης.

Το κέφι δεν άργησε να ανάψει, υπό τους ήχους των αγαπημένων και στο εξωτερικό τραγουδιών της δημοφιλούς καλλιτέχνιδας . Από ένα σημείο και μετά, οι ελληνοαμερικανοί κυρίως καλεσμένοι άρχισαν να ραίνουν την Γλυκερία με 100ευρα...Και η ίδια δεν πίστευε αυτό που έζησε, αλλά και...άλαλοι οι υπόλοιποι ...

Τελικά η κρίση δεν πιάνει τους...Ελληνοαμερικάνους!
Πηγη: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.