Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Τυχερή η Ιντερ που δεν έχασε από τον "κουτσό" Ολυμπιακό που έπαιζε για μία ώρα με 10 παίχτες!



Χαμόγελα σκόρπισε η εμφάνιση του Ολυμπιακού στη Γενεύη, αφού το 2-2 με την Ίντερ θα μπορούσε να ήταν και ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Ωστόοο, το πιο σημαντικό είναι ότι ο Ολυμπιακός είχε πολλά...
 κέρδη από αυτό το παιχνίδι και σε αυτό στάθηκε ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Ισπανός στάθηκε στο αποτέλεσμα και ειδικά στο γεγονός ότι η ομάδα του αγωνιζόταν για μία ώρα περίπου με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Μέλμπεργκ:

«Είμαι ικανοποιημένος από το παιχνίδι μας. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό. Άλλωστε, μη ξεχνάμε πως παίζαμε με αντίπαλο την Ίντερ. Βέβαια, είχε πολύ ζέστη στο γήπεδο και οι συνθήκες ήταν δύσκολες.

Ήταν ένας αρκετά δύσκολος αγώνας. Για μία ώρα αγωνιζόμασταν με έναν παίκτη λιγότερο κόντρα σε μία ομάδα όπως η Ίντερ. Η γενική εικόνα πάντως των ποδοσφαιριστών μου ήταν ικανοποιητική».

Μανιάτης: «Θα κερδίζαμε»

Σίγουρος ότι αν η ομάδα του αγωνιζόταν με έντεκα παίκτες απέναντι στην Ίντερ, θα κέρδιζε το παιχνίδι, δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα, ο μπακ του Ολυμπιακού, Γιάννης Μανιάτης: «Το σημαντικό είναι ότι σταθήκαμε καλά απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο όπως είναι η Ίντερ. Σίγουρα αυτά τα μεγάλα παιχνίδια με βοηθάνε και νομίζω πως είμαστε σε καλό βαθμό ετοιμότητας τόσο για τους αγώνες του πρωταθλήματος όσο και του Τσάμπιονς Λιγκ. Εάν μέναμε με έντεκα ποδοσφαιριστές θα παίρναμε το παιχνίδι».

Μοντέστο ο... killer της Ίντερ

Ο Μοντέστο σκόραρε το δεύτερο τέρμα του Ολυμπιακού κατά της Ίντερ, ωστόσο, όπως... αποκάλυψε ο ίδιος το έχει ξανακάνει: «Ήμουν τυχερός γιατί σκόραρα κόντρα στην Ίντερ και κόντρα στην ίδια ομάδα είχα πετύχει ξανά γκολ το 1999 με τη φανέλα της Κάλιαρι! Σήμερα, η θερμοκρασία ήταν υψηλή και αυτό μας δυσκόλεψε πολύ. Πάντως, ακόμα κι έτσι η Ίντερ μου άφησε καλή εντύπωση. Λατρεύω το ιταλικό ποδόσφαιρο, και ελπίζω οι Ιταλοί να επιστρέψουν και πάλι στην κορυφή της Ευρώπης γιατί το αξίζουν».

Όσον αφορά στους στόχους της ομάδας, είπε: «Θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και να κάνουμε μία καλή πορεία στο Champions League».

Γκασπερίνι: «Μας προβλημάτισε ο Ολυμπιακός»

Σκασμένος με την κακή εικόνα της Ίντερ στο μεγαλύτερο μέρος του φιλικού, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι. Ο προπονητής των «Νερατζούρι» εξήγησε ότι ο Ολυμπιακός δημιούργησε προβλήματα στην Ίντερ: «Είμαι προβληματισμένος με την εικόνα μας. Ο Ολυμπιακός μας δημιούργησε προβλήματα», ήταν το σχόλιο του Γκασπερίνι.

Πατσίνι: «Δεν θέλουμε να χάνουμε»

O Πατσίνι ήταν ο σκόρερ των δύο τερμάτων της Ίντερ και αν δεν ήταν αυτός... προφανώς η ομάδα του θα έχανε από τον Ολυμπιακό. Μετά το τέλος του αγώνα χαρακτήρισε κακή την εμφάνιση των «νερατζούρι»: «Είμαι χαρούμενος για τα γκολ που πέτυχε γιατί πάντα ανεβάζουν την ψυχολογία. Όμως, το παιχνίδι σήμερα ήταν κακό για εμάς. Ακόμη και αν ήταν φιλικό δεν θέλουμε να χάνουμε γιατί είμαστε η Ίντερ. Είμαστε διψασμένοι για τίτλους και θέλουμε να τα πετύχουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.