Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Υπό έλεγχο όλες οι πυρκαγιές στην Ελλάδα



Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε αγροτοδασική έκταση στη Νεάπολη Ηλείας. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, που έθεσε την φωτιά υπό έλεγχο, η φωτιά δεν απείλησε κατοικημένες περιοχές και έκαψε κυρίως ελιές καλάμια και ξερά χόρτα.

Για την κατάσβεση της φωτιάς στην Ηλεία...
 επιχειρούσαν 18 πυροσβέστες με επτά οχήματα, τέσσερα αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, αν και ενώ το έργο τους δυσχέραιναν οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή.

Υπό έλεγχο τέθηκε τέθηκε φωτιά που έκαιγε αγροτοδασική έκταση στη θέση Σκεπαστή στη Λίμνη Εύβοιας. Επί τόπου βρίσκονται 17 πυροσβέστες με 7 οχήματα, ενώ ρίψεις κάνουν δύο ελικόπτερα και δύο αεροσκάφη.

Επίσης, υπό έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα κοντά σε κατοικημένη περιοχή στη Γαλάζια Ακτή στο Λαγονήσι. Τα εναέρια μέσα καθώς και ορισμένα οχήματα της πυροσβεστικής έχουν αποσυρθεί, αφού την πλήρη κατάσβεσή της και την αποκάθαρση της πυρκαγιάς έχουν αναλάβει πλέον επίγειες δυνάμεις.

Υπό έλεγχο τέθηκαν, τέλος, φωτιά που εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στη Μαγούλα και πύρινο μέτωπο στις Πρασιές Ρεθύμνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.