Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

ΛΙΒΥΗ: 1.300 νεκροί σε ένα 24ώρο!

Η φρίκη του πολέμου. 1.300 ΑΝΘΡΩΠΟΙ έφυγαν από τη ζωή... Για τα καπρίτσια του Καντάφι και των Μεγάλων Δυνάμεων, που τάχα μου μάχονται για την ελευθερία των πολιτών. Η κατάσταση βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμο σημείο...




Σύμφωνα με το Αλ – Τζαζίρα, που επικαλείται το Μεταβατικό Εθνικό Συμβούλιο, ο δευτερότοκος γιος του Καντάφι συνελήφθη και κρατείται, ενώ τηλεοπτικά δίκτυα μετέδωσαν ότι παραδόθηκε η προεδρική φρουρά του Καντάφι.

«Οι Λίβυοι αντικαθεστωτικοί θα σταματήσουν τις επιθέσεις τους εάν ο Καντάφι ανακοινώσει την αποχώρηση του», σύμφωνα με επίσημη δήλωση του επικεφαλής του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου, στο Αλ Αραμπίγια.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της λιβυκής κυβέρνησης, Μούσα Ιμπραχίμ, δήλωσε στην κρατική τηλεόραση ότι ο Καντάφι είναι πλέον έτοιμος για απευθείας συνομιλίες με τους εξεγερμένους, ενώ ζήτησε από το ΝΑΤΟ να πείσει τις δυνάμεις των αντικαθεστωτικών να σταματήσουν την επίθεση στην Τρίπολη.

Ο Λίβυος ηγέτης, με νέα ανακοίνωσή του μέσω της κρατικής τηλεόρασης, ζήτησε από τους πιστούς πολίτες να «σώσουν την Τρίπολη» από την επιθετικότητα των επαναστατών.

Το ΝΑΤΟ ζήτησε την ειρηνική μετάβαση της εξουσίας, η Βρετανία ζήτησε από τον Καντάφι να φύγει τώρα, ενώ αμερικανοί αξιωματούχοι κάλεσαν τους Λίβυους αντικαθεστωτικούς να προετοιμάζουν το μέλλον τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.