Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Έχει πάνω από 45.000 χιλιάδες φίλους στο facebook.

Αυτή είναι ζωή.Ανέμελη.Όλη την ημέρα κους κους και στα διαλείματα κάνουμε πως δουλεύουμε.Τον ζηλεύουμε.Τον ξέρουν όλοι οι Έλληνες.Δείτε ποιός είναι...


Αντιγράφουμε από το real.gr :
"O Γ. Παπανδρέου είναι γνωστός για την εξοικείωσή του με την τεχνολογία και η παρουσία του στα social media είναι αναμενόμενη. Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», ο Πρωθυπουργός έχει τους περισσότερους φίλους στο Facebook (45.387), ανάμεσα στους Έλληνες πολιτικούς. Έχει 7.000 περισσότερους από το ίδιο του το κόμμα.

Τα θέματα που κυριαρχούν στις συζητήσεις είναι φυσικά η οικονομική κρίση και οι επιπτώσεις της, η ανεργία, αλλά και η αποποινικοποίηση των ναρκωτικών. Κάθε ανάρτηση του Πρωθυπουργού συνοδεύεται από ζωηρό διάλογο, ενώ πάρα πολλές φορές η κριτική που του ασκείται είναι ιδιαίτερα σκληρή. Ο Πρωθυπουργός είναι παρών και στο Twitter, όπου έχει 11.910 followers. Ο ίδιος δηλώνει ότι παρακολουθεί 37 σελίδες, με πολλά κυβερνητικά στελέχη να περιλαμβάνονται στη σχετική λίστα. "

Τι ανάγκη έχει;Αυτός κυβερνάει;






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.