Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Συνελήφθει ο γιος του Κανταφι.

Στα χέρια πλέον των αρχών είναι ο δευτερότοκος γιος του Καντάφι,ο Σαΐφ αλ-Ισλάμ ,σύμφωνα με ανακοίνωση του εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράχθηκαν στη Λιβύη.Σε δηλώσεις του υποστηρίζει ότι .....


έλαβε εμπιστευτικές πληροφορίες ότι έχει συλληφθεί και ότι πολύ σύντομα θα μεταφερθεί στη Χάγη για να δικαστεί,ενω δεν αποκλείεται να μεταφερθεί στην Ολλανδία.Εναντίον του Καντάφι, του 39χρονου γιου του Σαιφ αλ-Ισλάμ και του γαμπρού του Αμπντάλα αλ-Σενούσι εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης από το ΔΠΔ στις 27 Ιουνίου για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Από την πλευρά του τηλεοπτικού δικτύου Αλ -Τζαζίρα, ο γιος του Κανταφι κρατείται σ΄ένα σπίτι στην Τρίπολη, από τους αντικαθεστωτικούς.Ο ίδιος δήλωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία ότι ένοπλοι περικύκλωσαν το σπίτι του, όπου βρίσκονταν,ενω υπήρξε και ανταλλαγή πυρών μέσα στο σπίτι του.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.