Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

ΣΟΚ στην Καβάλα: 24χρονη φοιτήτρια νεκρή από δίαιτα


Κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να δείξει... όμορφη. Για να είναι κοινωνικά αποδεκτή. Έχασε 40 κιλά (!) σε ένα χρόνο. Όμως ο οργανισμός της δεν άντεξε...




Η κοινωνία της Καβάλας είναι σοκαρισμένη από την είδηση του θανάτου της 24χρονης φοιτήτριας, που βρέθηκε νεκρή, χθες, Σάββατο, στην τουαλέτα του σπιτιού της.

Οι συγγενείς της 24χρονης, που καταγόταν από τη Νέα Ιωνία Μαγνησίας και σπούδαζε στο ΤΕΙ Καβάλας, αποκάλυψαν στους αστυνομικούς ότι η νεαρή γυναίκα έκανε μεγάλες προσπάθειες να αδυνατίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα καθώς ήταν παχύσαρκη και είχε καταφέρει να χάσει περισσότερα από 40 κιλά! Όμως, η διαίτα που ακολουθούσε της είχε προκαλέσει πρόβλημα αναιμίας.

Η νεκροτομή έδειξε ότι η 24χρονη υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου και έχασε τις αισθήσεις της, την στιγμή που είχε πάει στο μπάνιο του σπιτιού για να ρίξει λίγο νερό στο πρόσωπό της… Όμως, ήταν ολομόναχη και κανείς δεν βρέθηκε να την βοηθήσει με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.