Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

ΤΩΡΑ: Πυρκαγιές σε Αργολίδα και Μύκονο - άλλες 3 καίνε σε όλη την Ελλάδα - Δείτε που καίνε ΤΩΡΑ φωτιές

Ακόμη και η Μύκονος έχει παραδοθεί στο έλεος των φετινών πυρκαγιών, που είναι πάρα πολλές. 67 ξέσπασαν μόνο χθες σε όλη την Επικράτεια. Αυτή τη στιγμή μαίνεται πυρκαγιά στη Μύκονο...




στην περιοχή Ελιά, σε χορτολιβαδική έκταση. Στο σημείο επιχειρούν 2 πυροσβέστες με ένα όχημα και ένα ελικόπτερο. Θεωρείται ότι είναι θέμα λεπτών να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο.

Σε ότι αφορά την υπόλοιπη Ελλάδα, πριν ελάχιστα λεπτά ξέσπασε ακόμη μία μεγάλη πυρκαγιά, αυτή τη φορά στο νομό Αργολίδος, στην περιοχή Ηλιόκαστρο Κρανιδίου. Επί τόπου σπεύδουν 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα και 1 αεροσκάφος.

Εξάλλου, πυρκαγιές μαίνονται, κατακαίγοντας δασικές εκτάσεις, στην Σκουτεσιάδα Αγρινίου, στην Αστροβίτσα Μεσολογγίου και στην περιοχή Βαθύ, του Δήμου ανατολικής Μάνης, στη Λακωνία. Κι οι τρεις πυρκαγιές θεωρούνται εξαιρετικά δύσκολες γι' αυτό κι επιχειρούν συνολικά 13 αεροσκάφη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.