Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Σταματά την κατασκευή ηλεκτρονικών υπολογιστών η Hewlett-Packard

Η  μεγαλύτερη σε πωλήσεις στον κόσμο κατασκευάστρια προσωπικών ηλεκτρονικών υπολογιστών Hewlett-Packard αιφνιδίασε αναλυτές και καταναλωτές, ανακοινώνοντας...



ότι σχεδιάζει να σταματήσει την παραγωγή κάθε είδους υπολογιστών (φορητών, ταμπλετών κ.α.), καθώς και κινητών τηλεφώνων ("έξυπνων" και μη), προκειμένου να εστιάσει τις δραστηριότητές της στον τομέα του λογισμικού. Η ΗΡ, σύμφωνα με το BBC, εξετάζει την πιθανότητα να πωλήσει έως το τέλος του 2012 την μονάδα προσωπικών συστημάτων, η οποία περιλαμβάνει την κατασκευή προσωπικών Η/Υ, ενώ έως τον Οκτώβριο θα έχει σταματήσει την παραγωγή συσκευών που βασίζονται στο λειτουργικό σύστημα webOS, όπως "ταμπλετών" και "έξυπνων" κινητών. Έτσι, από του χρόνου οι υπολογιστές και οι λοιπές συσκευές της ΗΡ (όπως οι εκτυπωτές) είναι πολύ πιθανό ότι θα κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά με άλλη εμπορική ονομασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.