Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Ρέππας κατά Λοβέρδου

Μπάχαλο η κυβέρνηση.Εκλογές ζητά σε συνέντευξή του ο υπουργός υγείας Ανδρέας Λοβέρδος για να πάρεει "πληρωμένη"απάντηση από τον υπουργό διοικητικής μεταρύθμισης Δημήτρη Ρέππα που έδωσε και αυτός συνέβτευξη στη Real news.Δείτε τι του απαντά και ανολιγει τους ασκούς του Αιόλου στην κυβέρνηση:


Δημήτρης Ρέππας: "Οι εκλογές ως κορυφαία δημοκρατική διαδικασία, διέπονται από κανόνες με κατανομή ρόλων σε τακτές περιόδους. Εκ των πραγμάτων οι εκλογές οδηγούν τη χώρα σε εσωστρέφεια. Θα εκτιμήσουν αυτοί που τις προτείνουν τί μπορεί να κερδίσει η χώρα από ενδεχόμενες εκλογές; Μήπως μια πιο ισχυρή μονοκομματική Κυβέρνηση; Σίγουρα όχι. Μήπως μια αναγκαστική Κυβέρνηση συνεργασίας; Και γιατί αυτή η αναγκαστική συνεργασία είναι καλύτερη από μια συνεργασία που προκύπτει εκουσίως ως πολιτική επιλογή, πράγμα που δεν προαπαιτεί εκλογές; Κρατείστε τη φράση του Πρωθυπουργού: «ο τόπος έχει ανάγκη από αλλαγές, όχι από εκλογές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.