Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Πάμε Θέατρο ;

Είναι μερικές από τις παραστάσεις που θα ανεβάσουν αυλαία φέτος τον χειμώνα...


Τα "Koρίτισα με τα Μαύρα" των Αλέξανδρου Ρήγα – Δημήτρη Αποστόλου θα είναι για 2η χρονιά στο Θέατρο Αλίκη. Μια κωμωδία για τη σύγχρονη Ελλάδα, τη διαφθορά και τη διαπλοκή. Πρωταγωνιστούν: Χρύσα Ρώπα, Ελένη Καστάνη, Ρένος Χαραλαμπίδης, Σοφία Μουτίδου.

Ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας διασκευάζουν και σκηνοθετούν την κωμωδία "Να Ζει Κανείς ή να μη Ζει;" Με τους: Κάτια Δανδουλάκη, Παύλος Χαϊκάλης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Τάσος Κωστής, Μαρία Κανελλοπούλου, Χριστίνα Τσάφου, Σπύρος Μεριανός, Πρόδρομος Τουσουνίδης.

Η Ελένη Ράντου θα παρουσιάσει την νέα της θεατρική δουλειά ΚΑΤΑΔΙΚΟΣ ΜΟΥ στο θέατρο Διανα απο τα τέλη Οκτώβρη στο πλευρό της ο Πυγμαλίονας Δαδακαρίδης και ο Όρφέας Αυγουστίδης στους βασικούς ρόλους. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Παλούμπης.

"Σεσουάρ για Δολοφόνους" για 13η χρονιά στο θέατρο Αποθήκη ο Αργύρης Αγγέλου θα ερμηνεύσει τον θεότρελο κομμωτή Τόνι Λέπουρα στο κομμωτήριο του οποίου συμβαίνει η δολοφονία της διάσημης πιανίστριας Αμαλίας Τσαλίκογλου.


Οι "Γυναίκες στα Πρόθυρα Νευρικής Κρίσης" με τις Σμαράγδα Καρύδη, Αριέττα Μουτούση, Βίκυ Σταυροπούλου καταφτάνουν το φθινόπωρο στο θέατρο «Μικρό Παλλάς». Μαζί τους ο Αντώνης Φραγκάκης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.