Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Είδε το ληστή του με τα ματια του ο Πεταλωτής

Θύμα ληστείας έπεσε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης στις 13 Αυγούστου,μαζί με την οικογένεια του στο δωμάτιο ξενοδοχείου όπου έκανε τις διακοπές του στη Ρόδο.Ο υφυπουργός στην κατάθεση του αναφέρει ότι ......


στις 02.30 μπήκαν στα δωμάτιά τους για να κοιμηθούν. Στις 03.10 περίπου ξύπνησε και είδε έναν άνθρωπο στο ημίφως με μαγιό άσπρο να είναι σκυμμένος πάνω στην κονσόλα της τηλεόρασης και να περιεργάζεται δύο – τρία τσαντάκια της κόρης του. Αμέσως, όπως είπε, σηκώθηκε απ΄το κρεβάτι φωνάζοντας, οπότε το άγνωστο άτομο οπισθοχώρησε και πήγε να φύγει. Όταν έφτασε κοντά του έξω από το δωμάτιο γύρισε, όπως είπε, και ουρλιάζοντας σήκωσε το χέρι του για να τον κτυπήσει. Τότε είδε ότι κρατούσε κάτι χωρίς να μπορέσει να προσδιορίσει τι ήταν. Ο δράστης, όπως κατέθεσε τράπηκε σε φυγή, κατεβαίνοντας με ορμή τις σκάλες προς τον κάτω όροφο του διαμερίσματος, οπότε άκουσε θόρυβο από την πτώση του στις σκάλες και μια κραυγή πόνου.Ο 27χρονος,ληστής σύμφωνα με την εφημερίδα "Δημοκρατική" της Ρόδου έχει παραπεμφθεί σε δίκη ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου στις 2 Σεπτεμβρίου 2011, κατηγορούμενος για κλοπή ενός i-pod της 13χρονης κόρης του Υφυπουργού Δικαιοσύνης κ. Γ. Πεταλωτή .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.