Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Τα κανάλια έκαναν... γαργάρα την αποκάλυψη για το σκάνδαλο με τις υποκλοπές Vodafone!

Τόμας Μίλερ.Φυσικός αυτουργός για τις υποκλοπές

Κανένα κανάλι δεν αφιέρωσε ούτε 30 δευτερόλεπτα, για να μεταδώσει την αποκάλυψη, ότι η Αμερικανική πρεσβεία είναι υπεύθυνη για το Σκάνδαλο των υποκλοπών. Βέβαια για τα Ελληνικά κανάλια, επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ, δεν αποτελεί είδηση...


η παρακολούθηση του τηλεφώνου του πρωθυπουργού, του διοικητή της ΕΥΠ, του ΑΓΕΕΘΑ , σχεδόν του μισού υπουργικού συμβουλίου και ολόκληρης της στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας. Γιατί επί κυβερνήσεωνς ΝΔ προσπαθούσαν όλα τα ΜΜΕ να μας πείσουν ότι ο Καραμανλής παρακολουθούσε τον... εαυτό του. Παρεμπιπτόντως, Αμερικανός πρέσβης εκείνη την εποχή στην Ελλάδα,άρα και φυσικός υπεύθυνος του σκαανδάλου, ήταν ο κ.Τόμας Μίλερ.

Ο οποίος σήμερα δραστηριοποιείται στη χώρα μας ως μεγαλοστέλεχος εταιρείας. Μήπως πρέπει να τον καλέσει κάποιος εισαγγελέας για να δώσει εξηγησεις;

Σε ποιά σοβαρή χώρα του κόσμου δε θα γινόταν κάτι τέτοιο; Τι λέμε τώρα ε; Που ζούμε;;;

Διαβάστε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.