Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Απεργούν αύριο οι εργαζόμενοι στις τουριστικές επιχειρήσεις.

Σε προειδοποιητική 24ωρη απεργία προχωρούν αύριο οι εργαζόμενοι σε όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις και στον τομέα επισιτισμού.Ζητούν οι ειδικότητές τους να...


 μην βγουν από τα βαρέα και ανθυγιεινά χωρίς να υπάρχουν επιστημονικές γνωματεύσεις.Προειδοποιούν μάλιστα και με νέα 24ωρη απεργία την ημέρα που το υπουργείο αποφασίσει να προωθήσει τη σχετική υπουργική απόφαση.Πρακτικά τώρα.Κανονικά θα έπρεπε να είναι αύριο όλα κλειστά.Ξενοδοχεία,εστιατόρια,καφετέριες.Όμως στις περισσότερες επιχειρήσεις τουρισμού , οι εργοδότες προτιμούν τη μαύρη εργασία.Χαρακτηριστικό είναι ότι από τους 500.000 απασχολούμενους στον τουρισμό μόνο οι 200.000 είναι δηλωμένοι.Οπότε αύριο, μην περιμένετε να αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα, πλην ελάχιστων περιπτώσεων σε μαγάλες ξενοδοχειακές μονάδες.
Στις 11:00 αύριο το πρωί οι εργαζόμενοι στις τουριστικές επιχειρησεις θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.