Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Τα διάσημα Red Arrows έχασαν ένα ανερχόμενο αστέρι τους...



Τραγικό θάνατο βρήκε ένας πιλότος της διάσημης πλέον παγκοσμίως ομάδας αεροπορικών επιδείξων, red arrows. (Δείτε την πτώση καρέ - καρέ και βίντεο!)

 Ο 33χρονος σμηναγός Τζον Έγκινγκ, είχε υπηρετήσει με επιτυχία σε αποστολές στο Αφγανιστάν και εντάχθηκε στα red arrows μόλις τον περασμένο Απρίλιο. Το περασμένο Σάββατο, το αεροσκάφος του, ένα Hawk t1, συνετρίβη αμέσως μετά το τέλος της επίδειξης που είχε προηγηθεί στην παραλιακή πόλη του Μπέρνμαουθ. Ο άτυχος πιλότος βρισκόταν μόλις 1 λεπτό μακρυά από το αεροδρόμιο του προορισμού του αλλά για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, δεν κατάφερε ποτέ να προσεγγίσει. Συνετρίβη στο έδαφος και σκοτώθηκε ακαριαία.Πιο τραγικό απ'όλα όμως , είναι ότι η ίδια η σύζυγός του παρακολουθούσε μέσα από το πλήθος, τις προσάθειες του άντρα της να μην ρίξει το αεροπλάνο κοντά στον κόσμο και τελικά είδε και τον θάνατό του.


ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ - ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ



ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΠΙΔΕΙΞΕΩΝ ΜΕ ΤΑ RED ARROWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.