Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Είδε τα δημοσιεύματα και την έστειλε σπίτι της ο Διοικητής του ΙΚΑ...



Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 65χρονης παιδιάτρου του ΙΚΑ, η οποία, παρά την καταδικαστική, πρωτόδικα, απόφαση για παθητική δωροδοκία κατ'εξακολούθηση, επέστρεψε στα καθήκοντά της ... σαν να μην είχε συμβεί τίποτα, προκαλώντας το κοινό αίσθημα!

Μετά την αποκάλυψη ότι η γιατρός επέστρεψε στη δουλειά της από την Παρασκευή και...


εξέταζε ασθενείς κανονικά, κινητοποιήθηκε η διοίκηση του ΙΚΑ, κεντρικά, αποφασίζοντας να τη θέσει "εκτός", μέχρι τουλάχιστον να τελεσιδικήσει η υπόθεση, που - μετά την έφεση που άσκησε η παιδίατρος - θα εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό.

Η σχετική απόφαση του διοικητή του ΙΚΑ, Ροβέρτου Σπυρόπουλου, αφορά την προσωρινή αναστολή εκτέλεσης των καθηκόντων της γιατρού μέχρι νεοτέρας. Στην απόφαση αυτή κατέληξε ο διοικητής του ΙΚΑ, καθώς η διαδικασία σύγκλησης του υπηρεσιακού συμβουλίου του ΙΚΑ είναι χρονοβόρα.

Ο διοικητής του ΙΚΑ βέβαια, θορυβήθηκε από την δημοσιότητα που άρχισε να παίρνει η περίφημη υπόθεση αυτής της κυρίας με περίσεια θράσσους, αρχικά από το cretalive.gr και μετά φυσικά από την αναδημοσίευση και αναπαραγωγή της είδησης από το planet-greece...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.