Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Τα "κόκκινα" φανάρια (που είναι άσπρα) γίνονται πράσινα.

Προσοχή μην μπερδευτείτε.Μιλάμε για τους...θαμώνες της οδού Φυλής και συγκεκριμένα των οίκων ανοχής που έιναι και πολλοί στην περιοχή.Στα πλαίσια της ανάπλασης που θα γίνει στην περιοχή προβλέπεται ,το κλείσιμο...


κάποιων από αυτούς που βρίσκονται μεσοτοιχεία ,ακόμη και με σχολεία και η αλλαγή στο χρώμα των φαναριών ,που σήμερα είναι άσπρα τα πεσισσότερα (αν και έχει επικρατήσει να τα λέμε κόκκινα) σε πράσινο για λόγους ασισθητικής.Ακόμη στην περιοχή προβλέπεται να γίνουν
διαπλατύνσεις των πεζοδρομίων και φυτεύσεις, που θα μειώσουν το πλάτος του δρόμου το οποίο κυμαίνεται από 8 μέχρι και 12 μέτρα.
Δημιουργία ειδικής λωρίδας για τα ποδήλατα σε όλο το μήκος της οδού Φυλής.
Μικρές πεζοδρομήσεις στα δύο άκρα του δρόμου και συγκεκριμένα στα τμήματα μεταξύ Μακεδονίας-Ηπείρου και Ολυμπίας-Κύπρου.
Αντιδρόμηση στο τμήμα μεταξύ Ηπείρου και Αγίου Μελετίου, ώστε να ενταχθεί στις παρεμβάσεις ανάπτυξης της κυκλοφορίας που προβλέπονται για την οδό Αριστοτέλους. Θα συνδυαστεί με την αντιδρόμηση της Μιχ. Βόδα στο τμήμα μεταξύ Αγίου Μελετίου και Παρρασίου ή Ηπείρου.

Με τις κυκλοφοριακές αυτές παρεμβάσεις θα ενταθεί το πρόβλημα στάθμευσης που είναι ιδιαίτερα έντονο στην περιοχή, αφού προβλέπεται να χαθούν περίπου 900 θέσεις στο σύνολο των 3.000 που εξασφαλίζονται σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.