Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Κινδυνεύει με βαριά καμπάνα ο ΠΑΟΚ


Στην «τσιμπίδα» του νέου αυστηροποιημένου πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ αναμένεται να πέσει ο ΠΑΟΚ, μετά τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα στο παιχνίδι με την Ξάνθη...



Συγκεκριμένα, περίπου ένα τέταρτο πριν από τη λήξη, οι οπαδοί των γηπεδούχων άρχισαν να βρίζουν εν χορώ τον Σοφοκλή Πιλάβιο, με τον Θάνο σε πρώτη φάση να κάνει νόημα ότι ακούει.

Τα συνθήματα, όμως, συνεχίστηκαν κι έτσι στο 79' ο διαιτητής από τα Γρεβενά κάλεσε τους βοηθούς του στη σέντρα και διέκοψε το παιχνίδι.
Αμέσως από τα μεγάφωνα ακούστηκαν εκκλήσεις προς τον κόσμο να σταματήσει, γιατί η ομάδα κινδυνεύει με τιμωρία και η συνέχεια δόθηκε μετά από περίπου τρία λεπτά.

Τα υβριστικά συνθήματα, πάντως, κατά του προέδρου της ΕΠΟ επαναλήφθηκαν αμέσως μετά το ακυρωθέν γκολ του Βιεϊρίνια, με τον Θάνο να «ενημερώνει» ότι θα καταγραφούν στο φύλλο αγώνα.
Κάτι που σημαίνει ότι ο Δικέφαλος του Βορρά αναμένεται να κληθεί σε απολογία και να τιμωρηθεί με βαρύ πρόστιμο, σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται από το νέο πειθαρχικό κώδικα.

πηγή: sentagoal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.