Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Χριστουγεννιάτικο δώρο ετοιμάζει ο Σημίτης στον Γιωργάκη


Όπως λένε," το καλύτερο δώρο είναι ένα βιβλίο". Ένα βιβλίο λοιπόν ετοιμάζεται να κάνει "δώρο" στον Γ.Παπανδρέου ο πρώην πρωθυπουργός Κ.Σημίτης. Μόνο που...


θα το έχει γράψει μόνος του. Το βιβλίο που ετοιμάζει ο πρώην πρωθυπουργός ,σύμφωνα με πληροφορίες θα κυκλοφορήσει μέχρι τα Χριστούγεννα και αναμένεται να προκαλέσει σφοδρές πολιτικές αντιπαραθέσεις και ενδεχομένως να επιφέρει οριστική ρήξη στις σχέσεις του με τον κ. Γιώργο Παπανδρέου.

Θα ασκεί σκληρότατη κριτική στον Γιώργο Παπανδρέου και στην πολιτική της κυβέρνησης για δημοσιονομική εξυγίανση της χώρας, θα ζητά αλλαγή πλεύσης προκειμένου να αποφευχθεί η χρεοκοπία και θα παρουσιάζει ορισμένες προτάσεις.

Επιπλέον, θα αφιερώσει αρκετά κεφάλαια για τις προκλήσεις της Ευρώπης ασκώντας παράλληλα κριτική στην γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ και στον Γάλλο πρωθυπουργό Νικολά Σαρκοζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.