Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

"11 ξενοδοχεία του κέντρου κλείνουν γιατί τα κατέστρεψαν οι εκλεκτοί του Τσίπρα"


Ολομέτωπη επίθεση του Θεόδωρου Πάγκαλου κατά του  Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας (δυστυχώς πρέπει να το αναγνωρίσουμε) μεγάλες αλήθειες για την κατάσταση στο κέντρο και τους κουκουλοφόρους που ουκ ολίγες φορές τους έχει χαΐδέψει τα αυτά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ...




Για 11 ξενοδοχεία που κλείνουν στην Αθήνα γιατί «οι εκλεκτοί του κ. Τσίπρα τα κατέστρεψαν», κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ανέφερε ότι «κράτησε δύο μήνες το μπάχαλο» και ότι δεν άκουσε τίποτα από τον κ. Τσίπρα.

Σημειώνεται ότι τον τελευταίο χρόνο έχουν κλείσει 10 ξενοδοχεία στο κέντρο, ένα μεγάλο στην πλατεία Συντάγματος φημολογείται ότι αντιμετωπίζει προβλήματα στη λειτουργία του και αρκετά μικρότερα ταλαιπωρούνται από τις συνεχείς διαδηλώσεις και την εγκληματικότητα στο κέντρο της Αθήνας.

Η κατάσταση έχει πλήξει τον τουρισμό της πρωτεύουσας, με την Αθήνα να αποτελεί το μοναδικό τουριστικό προορισμό στη χώρα που κατέγραψε πτώση στις αφίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.