Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Η μπάλα ήταν... Τότεναμ!!!


Οι παίχτες του δικεφάλου τα έδωσαν όλα. Πέτυχαν γκολ με πέναλτι, που ακυρώθηκε και ξαναεκτελέστηκε, για να το χάσουν στη συνέχεια, έχασαν κλασσικές ευκαιρίες, είχαν και δοκάρι. Η μπάλα δεν ήθελε με τίποτα τον ΠΑΟΚ γιατί απλά ήταν...




Τότεναμ!!!

Το τελικό σκορ 0-0, αδικεί τον δικέφαλο του βορρά ενώ σίγουρα ευχαριστεί του Άγγλους, που όπως κατέληξε το παιχνίδι ήταν και το μοναδικό θετικό αποτέλεσμα που μπορούσαν να πετύχουν.

Όλοι, στην ασπρόμαυρη ομάδα τα έχουν με την τύχη τους, αφού ο Λίνο αρχικά εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, όμως το γκολ ακυρώθηκε λόγω του ότι παίχτης του ΠΑΟΚ βιάστηκε να πατήσει στη μεγάλη περιοχή κατά τη διάρκεια εκτέλεσης, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να ακυρώσει το γκολ και να ζητήσει επανεκτέλεση. Ο Λίνο, την δεύτερη φορά δεν ήταν εύστοχος, στέλνοντας την μπάλα σύριζα από την αριστερή πλευρά της εστίας της Τότεναμ άουτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.