Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Αφού την "κοπάνησαν" οι γυναίκες από τα χωριά, πως να μην έχουν πέραση οι Βουλγάρες;


"Επιχείρηση" είχε στήσει μια 55χρονη Βουλγάρα, η οποία "έκλεινε" ερωτικά ραντεβού μεταξύ γυναικών και ανδρών από το Μυξόρουμα του δήμου Αγίου Βασιλείου.

Όλα ξεκίνησαν από ένα "στημένο" ραντεβού που έκλεισε ένας αστυνομικός, παριστάνοντας τον πελάτη, με...


μία 35χρονη Βουλγάρα με την οποία συμφώνησε να συνευρεθούν έναντι του ποσού των 150 ευρώ.

Οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο δωμάτιο και συνέλαβαν την 35χρονη, στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Ερευνώντας περαιτέρω την υπόθεση, οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη της 55χρονης - "εγκεφάλου" της "επιχείρησης". Μάλιστα, όπως διαπιστώθηκε, η 55χρονη δραστηριοποιούνταν στον "κλάδο" τους τελευταίους 18 μήνες, έχοντας επεκτείνει μάλιστα τη δραστηριότητά της και σε άλλα χωριά, του δήμου Αγίου Βασιλείου, προάγοντας στην πορνεία σειρά αλλοδαπών γυναικών.

cretalive.gr

planet-greece: Μην το πολυγελάτε! Έτσι που μας πάει ο γαπ, σε μερικούς μήνες θα στέλνουμε τις ελληνίδες στην Ρωσσία για βίζιτες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.