Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Γάλλοι οικονομολόγοι έρχονται να αναλάβουν τις Ελληνικές εφορίες και τα τελωνεία. Σακ-βουαγιάζ και μπλον-ζον μαζί.

Αποικία γινόμαστε σιγά σιγά. Αυτή τη φορά η βοήθεια για τη φοροδιαφυγή θα είναι Γαλλική. Οικονομολόγοι με εξειδίκευση στα φοροτεχνικά και...


 τελωνειακά θέματα, θα μας έρθουν τις επόμενες μέρες για να ρίξουν νέες βάσεις στις διαλυμένες εφορίες μας .Μάλιστα η υπουργός Προϋπολογισμού της Γαλλίας, Βαλερί Πεκρές, ανακοίνωσε την είδηση στην γαλλική τηλεόραση. Αναφέρθηκε και στην τηλεδιάσκεψη λέγοντας ότι ήταν «μια συνάντηση εκτίμησης της κατάστασης».

1 σχόλιο:

  1. Θα τους διαφθείρουμε και τους Γάλλους, θα γυρίσουν στη χώρα τους και θα ζητάνε λάδωμα κι εκεί. Και μετά το Φρανσουά τον Υβ και τον Μαρσέλ, θα πλακώσουν ο Φριτζ, ο Χάνς και ο Γκέρχαρ. Περάστε, περάστε. Ανοίξαμε και σας περιμένουμε. Να σας τρατάρουμε και ένα λαδωμένο φακελάκι...

    Και για να 'χουμε καλό ρώτημα, ποιός θα μας φυλάξει απ' τους φύλακες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.