Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Βροχή προσφυγών για το χαράτσι στο λογαριασμό της ΔΕΗ


Με πρωτοβουλία του κινήματος «Πολίτες κατά του χρέους», αποφασίστηκε η οργάνωση μαζικών προσφυγών κατά του ειδικού τέλους ακινήτων, που θα επιβληθεί μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, από πολίτες και δικηγόρους στο...

Ηράκλειο της Κρήτης.

Όπως ανέφεραν οι οργανωτές της πρωτοβουλίας, η κίνηση αυτή θα γίνει χωρίς οικονομική επιβάρυνση των πολιτών χάρης στην εθελοντική Ομάδα Νομικής Βοήθειας, από δικηγόρους-μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου, με σκοπό τη σύνταξη μαζικών προσφυγών πολιτών.

Επίσης, αποφασίσθηκαν να γίνουν συμβολικοί αποκλεισμοί των κτιρίων της Α' ΔΟY και της ΔΕΗ στο Τσαλικάκι την ερχόμενη εβδομάδα και να αποσταλεί επιστολή σε όλους τους βουλευτές του Ηρακλείου, με το αίτημα να μην ψηφίσουν τα νέα μέτρα στην ψηφοφορία της επόμενης εβδομάδας.

Οι «Πολίτες κατά του Χρέους» καλούν όλους στη συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, στις 8 το βράδυ, στο πλαίσιο της Πανελλαδικής Μέρας Ανυπακοής και Αλληλεγγύης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.