Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Νέα θρησκευτική φιέστα με Τούρκο υπουργό


ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΠΗ
Εγκαινιάζουν ξανά το τζαμί των Αμαξάδων!
Στη Θράκη καταφθάνει ο αν. υπουργός Θρησκευμάτων της Τουρκίας Κιαμίλ Γιλμάζ
Με εκπρόσωπο της Τουρκίας, όχι όμως από την αυτοδιοίκηση, αλλά την κεντρική πολιτική σκηνή, το τζαμί των Αμαξάδων εγκαινιάζεται ξανά. Η τελετή έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, οπότε και καταφθάνει στη Θράκη....


ο αν. υπουργός Θρησκευμάτων της Τουρκίας Κιαμήλ Γιλμάζ. Το συγκεκριμένο τέμενος είχε ανοίξει επίσημα πριν δύο εβδομάδες και συγκεκριμένα στις 9 Σεπτεμβρίου.




Τότε είχε έρθει στην περιοχή μας ο δήμαρχος Σισλί Τουρκίας Σαρή Γκιούλ με χρηματοδότηση του οποίου έγινε η διακόσμηση και οι θρησκευτικού χαρακτήρα οροφογραφίες στο τέμενος. Αξίζει να σημειωθεί ότι τότε στην τελετή δεν είχε παραστεί ο Τούρκος πρόξενος στην Κομοτηνή Μουσταφά Σαρνίτς, υποβαθμίζοντας με την απουσία του το γεγονός. Φρόντισε όμως να εξασφαλίσει την παρουσία εκπροσώπου της τουρκικής κυβέρνησης στην τελετή εγκαινίων της προσεχούς Κυριακής, η οποία θεωρείται «επίσημη».
Πηγή: xronos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.