Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Απήγαγαν την κόρη του πρώην Δημάρχου Ιωαννίνων


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σχεδόν 4 ημέρες, η κόρη του πρώην δημάρχου Ιωαννίνων, Νίκου Γκόντα, παρέμενε όμηρος στα χέρια των απαγωγέων της. Το planet-greece γνώριζε από την πρώτη στιγμή συγκλονιστικές λεπτομέρειες για την υπόθεση, όμως, δεν μπορούσαμε να γράψουμε το παραμικρό αφού η οικογένεια του δημάρχου, σε συνενόηση με τους αστυνομικούς, βρισκόταν σε συνεχή συνενόηση με τους απαγωγείς και το παραμικρό θα μπορούσε να τινάξει την όποια επιχείρηση στον αέρα. Διαβάστε, ποια είναι η είναι η εξέλιξη της ιστορίας...




Η 22χρονη Σοφία, σπουδάζει στην Καστοριά. Συνετό παιδί, με ιδιαίτερη αδυναμία στον πατέρα του, δεν είχε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα.

Την Τετάρτη οι απαγωγείς, σε καρτέρι που της είχαν στήσει, την άρπαξαν, τη στιγμή που η ίδια βρισκόταν στο σπίτι της, μαζί με φίλους της συμφοιτητές της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει το planet-greece, κάποια στιγμή χτύπησε το θυροτηλέφωνο, της είπαν να κατέβει με το πρόσχημα ότι είχε ένα κούριερ.

Η ανυποψίαστη 22χρονη κατέβηκε κι εκεί οι αδίστακτοι δράστες την απήγαγαν, μεταφέροντάς την σε απομακρυσμένη περιοχή, όπως η ίδια δήλωσε στους αστυνομικούς.

Λίγη ώρα αργότερα χτυπούσε το τηλέφωνο το δημάρχου Ιωαννίνων. Στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν οι απαγωγείς. "Αν θες να ξαναδεις την κόρη σου, πρέπει να μας δώσεις 4 εκατ. ευρώ. Θα σε πάρουμε τηλέφωνο ξανά να σου πούμε λεπτομέρειες. Η μικρή είναι καλά. Μην κάνεις καμια εξυπνάδα με την αστυνομία" ήταν τα λόγια τους προς τον Νίκο Γκόντα.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου το θρίλερ έλαβε τέλος. Σε συνενόηση με την αστυνομική διεύθυνση Ηπείρου, βρέθηκαν τα χρήματα, τα οποία και δόθηκαν στους απαγωγείς, αφού προηγήθηκαν διαπραγματεύσεις για ύψος των λύτρων.

Σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή πληροφόρησης του planet-greece, την 22χρονη απήγαγαν οι τρεις δράστες και την οδήγησαν στην περιοχή "Αυγό" έξω από τα Γιάννενα. Οι διαπραγματεύσεις - θρίλερ, συνεχίζονταν επί τρια  24ωρα, με τους αστυνομικούς να υποδεικνύουν στον πρώην Δήμαρχο τα βήματα που έπρεπε να ακολουθήσει. Όταν από την αρχική τιμή των 4 εκατ. ευρώ οι διαπραγματεύσεις έπεσαν στι 50.000 ευρώ, οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι είχαν να κάνουν με ερασιτέχνες. Προήχε, όμως, η παράδοση της 22χρονης.

Το ραντεβού κλείστηκε για τα ξημερώματα, στο ψυχαγωγικό πάρκο, στον παραλίμνιο, στα Γιάννενα. Οι τρεις δράστες, παρέδωσαν την κοπέλα και πήραν το ποσό που είχαν συμφωνήσει, με τα χαρτονομίσματα, όμως, να έχουν προσημειωθεί από τις Αρχές.

Λίγη ώρα αργότερα, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, οι αστυνομικοί περνούσαν χειροπέδες και στους τρεις απαγωγείς. Εγκέφαλος, σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece είναι 45χρονος ιδιοκτήτης πιτσαρίας, στην πόλη των Ιωαννίνων με συνεργούς δύο υπάλληλους του καταστήματός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.