Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

ΡΕΘΥΜΝΟ; Ρουμάνοι προσπάθησαν να "ξηλώσουν" κοσμηματοπωλείο


Τέσσερις Ρουμάνοι ηλικίας, 24, 30, 32 και 28 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι με την μέθοδο του ριφιφί μπήκαν στο κοσμηματοπωλείο. Όμως δε συνελήφθησαν....


Η διάρρηξη σημειώθηκε τον περασμένο Απρίλιο, όμως, δεν πρόλαβαν να κλέψουν τίποτα καθόσον αντιλήφθηκαν την παρουσία αστυνομικών και τράπηκαν σε φυγή, εγκαταλείποντας στον χώρο, ηλεκτρικά και οικοδομικά εργαλεία, τα οποία χρησιμοποίησαν για την είσοδό τους στο κατάστημα.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια τους, βρέθηκαν τα ηλεκτρικά εργαλεία τα οποία κατασχέθηκαν, διότι δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν την κατοχή τους. Στις βιτρίνες και προσθήκες του καταστήματος υπήρχαν χρυσά κοσμήματα αξίας διακοσίων χιλιάδων (200.000), ενώ προξένησαν φθορές ύψους επτακοσίων (700) ευρώ.

Οι δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης της αυτόφωρης διαδικασίας, ερευνάται όμως η συμμετοχή τους και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.