Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Για σφοδρή αναδιάρθρωση του Ελληνικού χρέους κάνει λόγο η Goldman Sachs

Η Goldman Sachs είναι η εταιρία που ΄"μαγείρευε" έναντι μάλιστα αδράς αμοιβής τα Ελληνικά στοιχεία επί Σημίτη για να μπούμε στην ΟΝΕ.Κατά ένα μεγάλο μέρος είναι συνυπεύθυνη ...


για την κατάσταση που έφτασε η χώρα μας.ίσως αυτό να επεδίωκε και από την αρχή.Τώρα ο κ.Πίτερ Σαδερλαντ πρόεδρος της Goldman Sachs ,μιλώντας στην ιρλανδική κρατική τηλεόραση RTEΗ είπε πως η κατάσταση στην Ελλάδα απειλεί την ευρωζώνη και είναι αναπόφευκτο ότι θα χρειαστεί μεγαλύτερη αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους. «Νομίζω ότι είναι αναπόφευκτο πως θα χρειαστεί μία περίοδος σφοδρής αναδιάρθρωσης στην Ελλάδα» δήλωσε ο κ. Σάδερλαντ και συμπλήρωσε: «Έχει ήδη γίνει κάποια αναδιάρθρωση ως προς τους κατόχους ομολόγων. Νομίζω ότι είναι αναπόφευκτο ότι αυτή η ανάγκη θα γίνει πραγματική όσο περνάει ο καιρός γιατί το ελληνικό χρέος αναπτύσσεται με γεωμετρική πρόοδο».
«Είναι μία σοβαρή απειλή για το ευρώ, όχι για την ίδια την χώρα γιατί η Ελλάδα είναι συγκριτικά μικρό μέρος της ευρωπαϊκής οικονομίας, αλλά επειδή ο κίνδυνος μετάδοσης είναι πολύ σοβαρός» κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.