Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Πυρά Λοβέρδου κατά των δημοσίν υπαλλήλων αλλά και των αριστερών! Διαβάστε τι (μεγάλες αλήθειες) είπε για τους νεκρούς της Marfin


Πυρά κατά των δημοσίων υπαλλήλων αλλά και την αριστερά που έχει υιπθετήσει φασιστίζουσαν συμπεριφορά, εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος από το βήμα της Βουλής...



«Δεν είμαι εγώ ο porte parole της ελληνικής γραφειοκρατίας, το 1 εκατομμύριο υπαλλήλους που ταλαιπωρούν τα 10 εκατομμύρια πολιτών, με τη βεβαιότητα ότι "τι μας νοιάζει ο ιδιωτικός τομέας αφού είναι ισόβιος ο δημόσιος" και που μας έφτασαν εδώ που μας έφτασαν. Τα 10 εκατομμύρια πληρώνουν το 1 εκατομμύριο. Αυτό πρέπει να έχει εχθρούς» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Πρόσθεσε πως «στην πρώτη γραμμή υπέρ της γραφειοκρατίας είναι το Σύνταγμα, εκεί στηρίχθηκε η νομολογία και η διοίκηση (...…) Μας ταλαιπωρεί το θέμα. Υπάρχει θέληση και πρόσωπα που σπάνε τα μούτρα τους, πάνω σε αυτό που χτίστηκε μεταπολιτευτικά, βασιζόμενο στο Σύνταγμα της Γ' Ελληνικής Δημοκρατίας, που με τον τρόπο που ερμηνεύτηκε απ' την διοίκηση και την δικαιοσύνη, έγινε βραχνάς και δεν μπορείς να ξεχωρίσεις δυο λογιών άχυρα..». Καταφέρθηκε ακόμη κατά της «μακάριας» περιβαλλοντικής νομολογίας του Συμβουλίου της Επικρατείας «που κατέστρεψε τη χώρα για να προστατέψει άλλα αγαθά».

Επιπλόν, με αφορμή παρατήρηση του βουλευτή της ΝΔ Θανάση Γιαννόπουλου για την ανάγκη πυροπροστασίας στα νοσοκομεία, καταφέρθηκε κατά της Αριστεράς: «Σας θυμίζω τον τραγικό θάνατο των τριών προσώπων στην MARFIN. Σας θυμίζω ότι με το που πέθαναν αυτοί οι άνθρωποι, σαν να μην ήταν άνθρωποι, επειδή δεν ανήκαν στην Αριστερά, το θέμα ξεπετάχτηκε σε δέκα λεπτά, ή άντε σε ένα βραδινό δελτίο ή στις κηδείες τους. Διότι στην μεταπολιτευτική Ελλάδα, η αξία της ζωής είναι μόνον εάν είσαι αριστερός. Αν δεν είσαι αριστερός, σε πεθαίνουν σε δύο ημέρες. Ό,τι γινόταν μετά τον εμφύλιο, αντεστράφη μετά τη μεταπολίτευση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.