Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΑΡΗΣ: Τσιώλης πάει, Όγιος έρχεται;


Πολύ πιθανό είναι το «διαζύγιο» μεταξύ Αρη και Σάκη Τσιώλη μετά τη σημερινή συνάντηση που θα έχει ο Ελληνας προπονητής με τους διοικούντες την ΠΑΕ, οι οποίοι έχουν ήδη κάνει διερευνητικές επαφές με υποψήφιους τεχνικούς, ένας εκ των οποίων είναι...



ο πρώην προπονητής της ομάδας, Γκιγιέρμο Ογιος.

Ο Τσιώλης μίλησε ως… πρώην προπονητής του Αρη στη συνέντευξη Τύπου μετά τη χθεσινή ήττα με 3-0 από την ΑΕΚ: «Σήμερα μιλάω για το παιχνίδι, αύριο θα συναντηθώ με τη διοίκηση. Δεν θα μιλήσω τώρα για το μέλλον μου. Έχουμε άψογη συνεργασία με τη διοίκηση, θα μιλήσουμε, θα δούμε ποια είναι η καλύτερη λύση και αυτό θα κάνουμε. Πάνω από όλα είναι ο Άρης. Σίγουρα είναι εφιαλτική η στιγμή. Δεν το περίμενε κανένας με τις προϋποθέσεις που άρχισε η ομάδα. Ήταν σταθμός για μένα ο Άρης, περίμενα ότι θα κάναμε πολλά φέτος, αλλά είμαι πολύ στενοχωρημένος με την κατάσταση. Πρώτα από όλα το καταλογίζω στον εαυτό μου αυτό. Δεν μπορούσα να φανταστώ τέτοια απόδοση και βαθμολογική συγκομιδή μετά τις πρώτες έξι αγωνιστικές ούτε στα χειρότερα όνειρά μου. Μας έχει γυρίσει, πάντως, την πλάτη και η τύχη ενώ έχουμε και δύο ματς λιγότερα. Αυτά, όμως, είναι δικαιολογίες».

Αντιθέτως, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θανάσης Αθανασιάδης, ήταν συγκρατημένος: «Δεν παίρνουμε αποφάσεις εν θερμώ. Πρώτα θέλουμε να συνειδητοποιήσουμε τι ακριβώς συνέβη απόψε και μετά θα δούμε τι θα κάνουμε».

Ο Αρης βρίσκεται στη 12η θέση της βαθμολογίας με 4 βαθμούς σε 6 αγώνες, δεν έχει πετύχει νίκη και σκόρερς των δύο γκολ του είναι αμυντικοί (Σανκαρέ, Λαζαρίδης)!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.