Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Πετρέλαιο θέρμανσης σε άτοκες δόσεις.

To planet-greece πιστεύοντας πως βοηθά έστω και λίγο ,αυτές τις δύσκολες ημέρες το Ελληνικό νοικοκυριό, ψάχνει και βρίσκει ενδιαφέρουσες προσφορές που υπάρχουν και σας τις παρουσιάζει.Η εταιρία...


 ελίν φροντίζει για μια ακόμη φορά το συμφέρον των πελατών της και προσφέρει τη δυνατότητα για εξόφληση του πετρελαίου θέρμανσης μέσω πιστωτικής κάρτας, σε 3 άτοκες δόσεις.
Αναλυτικότερα, οι καταναλωτές εντός Αττικής που επιλέγουν να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης απ’ ευθείας από την ελίν καλώντας στο 801 11 802 11 ή στο 210 62 41 600, μπορούν να εξοφλήσουν την αγορά τους σε 3 άτοκες δόσεις. Η δυνατότητα πληρωμής σε 3 άτοκες δόσεις ισχύει για τους κατόχους των πιστωτικών καρτών VISA & MasterCard, εξαιρουμένων των καρτών των τραπεζών Εθνικής και Citibank.
Εάν και εσείς έχει υπ'όψη σας κάποια ενδιαφέρουσα προσφορά,μπορείτε να μας την στείλετε για να την δημοσιεύσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.