Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ:Όχι σε πρόωρες εκλογές

«Η πιο εύκολη λύση για μας θα ήταν μία πράξη λιποταξίας», τόνισε για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο Γιώργος Πεταλωτής, μιλώντας στον Real fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου. «Δεν έχουμε την πολυτέλεια να πάρουμε τέτοια ρίσκα ακυβερνησίας», πρόσθεσε. Ο υφυπουργός Δικαιοσύνης τόνισε ότι...


 θα ήταν πολύ πιο εύκολο να είναι κι εκείνοι κάτω στους δρόμους από το να είναι οι κακοί, οι δοσίλογοι, οι πουλημένοι. «Καθήκον μας είναι να μην εγκαταλείψουμε τη χώρα γιατί αλλιώς η χώρα θα πάει στα βράχια», τόνισε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, ο υφυπουργός Δικαιοσύνης σημείωσε ότι «οι βουλευτές βρίσκονται υπό την πίεση ότι αν η κυβέρνηση δεν πάρει αυτές τις πολιτικές αποφάσεις, δεν θα υπάρχει αύριο». «Κι εγώ υπό πίεση ψηφίζω όχι για να μη μας διαγράψει κάποιο κόμμα, αλλά λόγω της πίεσης των πραγματικών καταστάσεων. Αν δεν πάρουμε αυτές τις πολιτικές αποφάσεις, γνωρίζουμε ότι δεν θα υπάρχει αύριο», σημείωσε ο κ. Πεταλωτής.
Σε ό,τι αφορά τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Αντώνη Σαμαρά, ο κ. Πεταλωτής εξέφρασε τη θλίψη του, διότι όπως είπε «τορπιλίστηκε, όχι από την ομιλία του πρωθυπουργού στην ΚΟ αλλά από την έλλειψη στοιχειώδους υπευθυνότητας που έπρεπε να επιδειχθεί», επισημαίνοντας για τον πρόεδρο της ΝΔ, ότι «δεν θέλει να φορτωθεί τίποτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.