Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Θα μας πνίξουν τα σκουπίδα

Σλάλομ ανάμεσα στα σκουπίδια κάνουμε ήδη για να φτάσουμε στη εξώπορτα του σπιτιού μας και η κατάσταση γίνεται καθημερινά χειρότερη καθώς...


οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση σκληραίνουν τη στάση τους έναντι της κυβέρνησης, όσον αφορά την εργασιακή εφεδρεία και το νέο μισθολόγιο-βαθμολόγιο. Με απόφαση που έχουν πάρει , θα συνεχιστούν οι αποκλεισμοί στους ΧΥΤΑ και στα δημοτικά αμαξοστάσια, ενώ οι εργαζόμενοι στην Αυτοδιοίκηση θα προχωρήσουν και σε νέες καταλήψεις των δημαρχείων της χώρας.
Να σημειωθεί πως η εξέλιξη αυτή αναμένεται να επιδεινώσει την ήδη επιβεβαρυμένη κατάσταση με τα σκουπίδια, καθώς ήδη εδώ και περίπου πέντε ημέρες δε γίνεται αποκομιδή.
Με το δεδομένο πως οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα συνεχίσουν την αυτή τακτική -τουλάχιστον- έως και τη νέα 24ωρη απεργία στις 19 Οκτωβρίου, είναι βέβαιον πως τόνοι με σκουπίδια θα κάνουν πλέον εμφανή την «επέλασή» τους στους δρόμους των πόλεων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, δυσκολεύοντας τη ζωή των κατοίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.