Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πως δεν θα ξεμείνετε από βενζίνη! Διαβάστε την αλήθεια και μην τρέχετε σαν χαζοί σε ατελείωτες ουρές!


Η Απεργία των εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια, επηρεάζει αυτές τις εταιρίες που εφοδιάζονται από εκεί. Δηλαδή επηρεάζει άμεσα την ...

ΕΚΟ και την ΒΡ. Επηρεάζει επίσης όσες εταιρίες εφοδιάζονται από τα διυλιστήρια αυτά. Υπάρχουν όμως και τα διυλιστήρια της REVOIL (Βαρδινογιάννης) τα οποία ΔΕΝ απεργούν και δουλεύουν κανονικά. Αυτό σημαίνει πως τα πρατήρια των εταιριών AVIN και SHELL θα συνεχίσουν να εφοδιάζονται με καύσιμο! Συνεπώς σε αυτές τις εταιρίες θα βρείτε. ΟΧΙ όμως μόνο σε αυτές! Θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι κι άλλες εταιρίες θα προχωρήσουν σε συμφωνία με την REVOIL και θα προμηθεύσουν τα πρατήριά τους με καύσιμο από εκεί. Μην τρέχετε σαν αδαείς σε ουρές, γιατί δεν υπάρχει λόγος! Με λογική και ενημέρωση (Μόνο στο planet-greece διαβάζετε τις εταιρίες και το ρόλο τους με τα ονόματά τους) δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.