Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Σαρκοζί προς Κάμερον: "don't say a word"

"Εχασες μια καλή ευκαιρία να κλείσεις το στόμα σου. Αηδιάσαμε να σας ακούμε να μας επικρίνετε και να μας λέτε τι να κάνουμε. Έχετε πει ότι απεχθάνεστε το ευρώ...


δεν θέλετε η Βρετανία να ενταχθεί σε αυτό, και τώρα θέλετε να ανακατεύεστε στις συνόδους μας", ήταν η φράση που βρήκε από το στόμα του Σαρκοζί στον Κάμερον, μπροστά στους υπόλοιπους 15 ηγέτες, σύμφωνα με τις εφημερίδες The Guardian και The Daily Telegraph, που επικαλούνται διπλωματικές πηγές.
"Δεν θα μας πεις τι πρέπει να κάνουμε", είπε ο Νικολά Σαρκοζί στον Ντέιβιντ Κάμερον πολύ εκνευρισμένος κατά τη διάρκεια της Συνόδου.

Ο Κάμερον με βρετανική ψυχραιμία δεν απάντησε στο Νικολά, και επέμεινε ότι η "η κρίση στην ευρωζώνη πλήττει όλες τις οικονομίες" (των κρατών-μελών της ΕΕ), περιλαμβανομένης και της Βρετανίας, προσθέτοντας ότι είναι "προς το συμφέρον της Μεγάλης Βρετανίας οι χώρες της ευρωζώνης να επιλύσουν τα προβλήματά τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.