Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Σταϊκούρας:εκλογές ίσως και αργότερα από τις 19 Φεβρουαρίου


Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να διεξαχθούν οι εκλογές μερικές εβδομάδες μετά τις 19 Φεβρουαρίου ο Χρήστος Σταϊκούρας, αν οι εξελίξεις...

 θέσουν σε κίνδυνο το PSI, μιλώντας στον Real fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου. «Το χρονοδιάγραμμα μέχρι τώρα υλοποιείται με βάση αυτά που είχαμε πει. Σε κάθε περίπτωση όμως, αν η διαδικασία καθυστερήσει ή οι εξελίξεις στην Ευρώπη είναι τέτοιες που θέσουν σε κίνδυνο την υλοποίηση του PSI, που είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και θα πρέπει η συμμετοχή να είναι καθολική, τότε θα ήταν κάτι που θα μπορούσαμε να συζητήσουμε για πολύ μικρό χρονικό διάστημα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την επιστολή του Αντώνη Σαμαρά, τόνισε ότι «είναι επιστολή - αντιγραφή της προηγούμενης επιστολής που είχε στείλει στους συνάδελφους του στο ΕΛΚ», ενώ όσον αφορά το περιεχόμενο της σημείωσε ότι μιλάει για το γεγονός ότι πρέπει να αλλάξουν συγκεκριμένες πολιτικές για να εξασφαλιστεί η επιτυχία του προγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.