Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

20.000 μαϊμού nike, adidas και puma στην πυρά!


Ρίχνουν παπούτσια στην πυρά αντί να τα δώσουν σε φτωχές οικογένειες ως δωρεά. Κι αυτό γιατί οι μεγάλες εταιρείες αντιδρούν. Δε θέλουν να κυκλοφορούν "μαϊμούδες" στην αγορά! Ακόμη κι αν πρόκειται για φιλανθρωπικούς σκοπούς. 20.000 ζευγάρια...




αθλητικών παπουτσιών nike, adidas, puma και άλλων εταιρειών, που κατασχέθηκαν μετά από εξορμήσεις της αστυνομίας σε αποθήκες που αποθηκεύονταν από τα κυκλώματα διακίνησης "μαϊμού" προϊόντων, θα ριχθούν στην πυρά προς καταστροφή!

Όπως μαθαίνουμε στο planet-greece, από πηγές στον δήμο Πειραιά, η καταστροφή των παπουτσιών θα πραγματοποιηθεί στην Ακτή Ποσειδώνος, έξω από τον Πύργο του Πειραιά - τον ουρανοξύστη φάντασμα.

Και δεν έχει βρεθεί ούτε ένας (!) από τους πολιτικούς και αρμόδιους του δήμου Πειραιά να υποβάλει ένσταση στην καταστροφή όλων αυτών των παπουτσιών, τη στιγμή που θα μπορούσαν να δωθούν στους φτωχούς, σε παιδιά ανέργων και να ανακουφιστούν έστω και προσκαιρα από τα βάρη της καθημερινής τους επιβίωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.