Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Αγέλη σκύλων κατασπάραξε 22 πρόβατα στην Κω!

Απροστάτευτα απέναντι στις επιθέσεις που δέχονται από αγέλες πεινασμένων, αδέσποτων σκυλιών είναι τα κοπάδια των κτηνοτρόφων που βόσκουν στις χορτολιβαδικές εκτάσεις στην Κω.
Μέσα σε λίγες ημέρες, τα άγρια σκυλιά...
 
κατασπάραξαν συνολικά 22 ζώα, προκαλώντας οικονομική καταστροφή στους ιδιοκτήτες τους!
Οι άτυχοι κτηνοτρόφοι, οι οποίοι είχαν αφήσει τα κοπάδια τους να βοσκήσουν, βρήκαν 12 πρόβατα νεκρά στην περιοχή Άγιος Παντελεήμων στο Ψαλίδι και άλλα δέκα στην περιοχή του Ηρακλή, όλα με εμφανή ίχνη από την επίθεση αδέσποτων σκύλων, τα οποία δεν διστάζουν να τους επιτεθούν για να χορτάσουν την πείνα τους.
Μετά τις καθημερινές απώλειες των ζώων, τα οποία είναι πολύτιμα για τους ιδιοκτήτες τους, η δημιουργία δημοτικού κυνοκομείου είναι επιβεβλημένη για να βρίσκουν φροντίδα, περίθαλψη και τροφή τα αδέσποτα σκυλιά, ενώ η στείρωσή τους θα βοηθήσει τους κτηνοτρόφους να γλιτώσουν από τις επιθέσεις και τους τουρίστες να μη βρεθούν αντιμέτωποι με αγριεμένα σκυλιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.