Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Κανονικά συνεχίζεται η απεργία στα ΜΜΜ.Αύριο η δίκη για το αν είναι παράνομη.

Για αύριο αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης, προκειμένου να αποφασιστεί εάν η απεργία που κήρυξαν για σήμερα οι εργαζόμενοι όλων των κλάδων σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι νόμιμη ή παράνομη.Στη δικαιοσύνη προσέφυγαν...


 οι ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών MEGA,ALPHA,STAR και SKAI.Δεν προσέφυγε, προς τιμήν του , ο ΑΝΤ1.Πρόκειται μάλιστα για δύο διαφορετικές προσφυγές αφού στη δικαιοσύνη προσέφυγαν και δύο ραδιοφωνικοί σταθμοί του ομίλου STAR καθώς και το ραδιόφωνο του SKAI.Καμία προσφυγή δεν έγινε από ιδιοκτήτη εφημερίδας.Αρχικά θα συζητηθεί αύριο πρωί ,το αίτημα εξαίρεσης του προέδρου που κατέθεσε η πλευρά της ένωσης συντακτών,στη συνέχεια θα εξεταστούν οι δύο προσφυγές που αφορούν τη σημερινή απεργία και αμέσως μετά αυτές που αφορούν την αυριανή στάση εργασίας που έχει προκηρυχθεί από τις 11:00 έως τις 15:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.