Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΟΚ: Μετράει ώρες ο Μπολόνι;


Μπορεί στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ να εμφανίζει ένα τελείως διαφορετικό και άκρως εντυπωσιακό πρόσωπο, ωστόσο η συγκομιδή βαθμών στις εγχώριες υποχρεώσεις της ομάδας, έχουν επιφέρει μουρμούρες και έντονη φημολογία στις τάξεις της ομάδας...





Πηγή αυτών των φημών ήταν η πατρίδα του Ρουμάνου τεχνικού και πιο συγκεκριμένα η ηλεκτρονική εφημερίδα Ziare, σχετικό ρεπορτάζ της οποίας αναπαρήχθη από το σύνολο σχεδόν των ΜΜΕ της χώρας.

Σε αυτό αναφέρεται ότι ο Μπόλονι μετράει ώρες στον πάγκο του «δικεφάλου», λόγω των συνεχών άσχημων αποτελεσμάτων της ομάδας στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Πάντως, από την πλευρά της διοίκησης του ΠΑΟΚ οι συγκεκριμένες πληροφορίες διαψεύδονται κατηγορηματικά και η σταθερή πορεία στο Europa League φέρεται ως στοιχείο υπεράσπισης του έργου του 58χρονου προπονητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.