Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΚΟΥΒΕΛΗΣ:Βλέπει δυο μήνες παράταση της θητείας της κυβέρνησης


Ένα με δυο μήνες παράταση της ημερομηνίας των εκλογών «βλέπει» ο Φώτης Κουβέλης, «Θα χρειαστεί να εκταθεί πέραν της 19ης Φεβρουαρίου. Μία παράταση...


ενός και δύο μηνών», τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς μιλώντας στον Real fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου. Παράλληλα, ο κ. Κουβέλης εκτίμησε ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου δεν θα υλοποιήσει μόνο τη δανειακή σύμβαση. «Δεν θα διεκπεραιώσει μόνο τη δανειακή σύμβαση. Υπάρχουν εκτελεστικοί νόμοι που θα συνοδευτούν από μέτρα», υπογράμμισε.

Αναφορικά με την επιστολή του Αντώνη Σαμαρά, χαρακτήρισε υπερβολικές και απαράδεκτες τις πιέσεις που δέχτηκε, με δεδομένο, όπως είπε, ότι «οι κύριοι Παπανδρέου, Σαμαράς και Καρατζαφέρης στηρίζουν τη συγκεκριμένη κυβέρνηση» και πρόσθεσε ότι «για να ξεπεράσει τις αντίρροπες απόψεις στο κόμμα του αλλά και στο ΕΛΚ, θα αναζητούσε μια ελαστική λύση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.