Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Τρείς μύθοι για το ΣΕΞ

Όλοι συζητούν για το σεξ. Είναι λογικό λοιπόν να κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα διάφοροι μύθοι που άλλοτε κάνουν το σεξ να ακούγεται επικίνδυνο και άλλοτε... ανθυγιεινό...


1. Οι άνδρες σκέφτονται το σεξ κάθε 7 δευτερόλεπτα

ΛΑΘΟΣ.

Σίγουρα οι άνδρες σκέφτονται πολύ συχνά το σεξ, αλλά όχι κάθε 7 δευτερόλεπτα. Σύμφωνα με τους επιστήμονες το ανδρικό φύλο έχει το μυαλό του στο σεξ αλλά όχι σε τόσο μικρή συχνότητα. Συγκεκριμένα το 54 % των ανδρών σκέφτεται το σεξ 10 φορές την ημέρα περίπου, το 43 % μερικές φορές την εβδομάδα, ενώ μόνο το 4 % απασχολεί το μυαλό του με αυτό μόνο μία φορά το μήνα. Σίγουρα λοιπόν δεν μπορεί να προσδιοριστεί με ακρίβεια πόσες φορές κάνει σεξουαλικές σκέψεις ο εγκέφαλος ενός άνδρα, αλλά το σίγουρο είναι πως αυτό δεν συμβαίνει κάθε 7 δευτερόλεπτα.

Το σπέρμα παχαίνει

ΛΑΘΟΣ.

Το σπερματικό υγρό είναι θρεπτικό καθώς περιέχει βιταμίνη C, νερό, νάτριο, κάλιο, ασβέστιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, κιτρικό, χλωριούχο, πρωτεΐνες και φρουκτόζη, αλλά σίγουρα δεν παχαίνει. Σύμφωνα με μετρήσεις μια φυσιολογική ανδρική εκσπερμάτωση περιέχει μόνο 6 θερμίδες, γεγονός που σημαίνει πως δεν μπορεί να επηρεάσει τη δίαιτά σας.


Οι περισσότερες γυναίκες έχουν οργασμό με τη συνουσία

ΛΑΘΟΣ. Αν και είναι γνωστό πως οι γυναίκες μιλώντας μεταξύ τους για τα όσα κάνουν στο κρεβάτι, υπερβάλλουν, η αλήθεια είναι πως μόνο το 30 % των γυναικών φτάνουν σε οργασμό με την απλή συνουσία. Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνα του Αμερικανικού σεξολογικού Ινστιτούτου το 62 % λένε ότι είναι ικανοποιημένες με τη συνέπεια και τη συχνότητα των οργασμών τους, ενώ το 14 % των γυναικών αναφέρουν πως τους αρέσει πολύ να έχουν ταυτόχρονο οργασμό με τον σύντροφό τους. Πάντως το 80% των γυναικών παραδέχεται πως ικανοποιούνται πολύ συχνά μόνες τους καθώς δεν μπορούν να έρθουν σε οργασμό σε όλες τις ερωτικές επαφές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.