Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων ζητούν οι εργαζόμενοι του ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων στα δημόσια μέσα ενημέρωσης με νέες στάσεις εργασίας και νέα γενική συνέλευση προτείνουν οι εργαζόμενοι του ΑΠΕ ΜΠΕ. Η ανακοίνωση τους: ...


«Δευτέρα, 28/11/2011. Οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες στο ΑΠΕ-ΜΠΕ που συμμετείχαμε στην κοινή συνέλευση των εργαζομένων στα δημόσια ΜΜΕ, η οποία πραγματοποιήθηκε στο μέγαρο της ΕΡΤ, αποφασίσαμε ότι χρειάζεται να υπάρξει συνέχεια των αγωνιστικών κινητοποιήσεων εκτιμώντας ότι η αναστολή τους χωρίς να έχει υπάρξει η παραμικρή έγγραφη θετική εξέλιξη επί των αιτημάτων μας (μισθολόγιο, εφεδρεία κ.λπ.) θα αποτελούσε αδικαιολόγητη οπισθοχώρηση.

Ζητούμε από τα ΔΣ των ενώσεών μας (ΕΣΗΕΑ, ΕΣΗΕΜΘ, ΠΟΕΣΥ, ΕΠΗΕΑ) να κηρύξει στάσεις εργασίας αύριο στις 29/11 από τις 12.00 έως τις 16.00 και από τις 17.00 έως τις 24.00. Επίσης να καλέσει σε νέα γενική συνέλευση των εργαζομένων στα δημόσια ΜΜΕ την Παρασκευή, 2/12 κηρύττοντας την ανάλογη στάση εργασίας.

Πέτρος Τσάγκαρης, μικτό ΕΣΗΕΑ,

Μιχάλης Ψύλος, ΔΣ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μαρία Λάζου, μικτό ΕΠΗΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.