Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Ζητούν καμπάνια για την προώθηση Ελληνικών προϊόντων

Από τον πρόεδρο του ραδιοτηλεοπτικού συμβουλίου ,ζητά η Ο.Κ.Ε. να παρέμβει ώστε τα κανάλια και τα ραδιόφωνα με προτροπή του να ξεκινήσουν εκστρατεία ,για να προτιμούν οι Έλληνες τα Ελληνικάπροϊόντα και να στηρίξουν την οικομία μας.Κάτι που θα έπρεπε να κάνουμε από μόνοι μας δηλαδή.Διαβάστε την επιστολή που του έστειλαν:


 


Προς τον
κ. Ιωάννη Λασκαρίδη
Πρόεδρο Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (Ε.Σ.Ρ.)

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Γνωρίζετε ότι το πρόβλημα της κρίσης που βιώνει η χώρα μας δεν πρόκειται να αντιμετωπισθεί όσο συρρικνώνεται η παραγωγική της βάση, μεγαλώνει η ανεργία και συμπιέζονται τα εισοδήματα μισθωτών, συνταξιούχων και γενικότερα των νοικοκυριών.

Κρίσιμο μέγεθος για την αναστροφή των εξελίξεων και την ανάκαμψη της οικονομίας, αποτελεί η κατανάλωση από τους πολίτες προϊόντων που παράγονται στη χώρα μας.

Για την επίτευξη αυτού του στόχου είναι αναγκαίο, πέρα από τις πολιτικές παραγωγικής ανασυγκρότησης που πρέπει να υποστηριχθούν, να υπάρξει μια κεντρική «καμπάνια» προτίμησης και αγορά ελληνικών προϊόντων.

Η Ο.Κ.Ε. είναι ο φορέας στον οποίο συμμετέχουν εκπρόσωποι του συνόλου της παραγωγικής δραστηριότητας και φορείς της κοινωνίας των πολιτών. Είναι, κατά τη γνώμη μας, ο ενδεδειγμένος οργανισμός ο οποίος μπορεί να αναλάβει την ευθύνη προβολής αυτής της προσπάθειας, μέσω των οργανώσεων μελών της, αξιοποιώντας παράλληλα τα Μ.Μ.Ε.

Θεωρούμε ότι μέσω της διαδικασίας προβολής δωρεάν κοινωνικών μηνυμάτων από τους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, θα μπορούσαμε να ενημερώσουμε τον ελληνικό λαό για αυτήν την εθνική, όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, προσπάθεια.

Εκτιμούμε ότι το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο με απόφασή του, θα συνδράμει στην προσπάθειά μας και θα δώσει κατεύθυνση στα Ραδιοτηλεοπτικά Μέσα Επικοινωνίας να δεχθούν να μεταδώσουν, όσο γίνεται περισσότερα κοινωνικά μηνύματα αυτού του περιεχομένου.



Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

Χρήστος Πολυζωγόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.