Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Κάποιοι προσπαθούν

Μείωση τελών καθαριότητας και φωτισμού θα συζητήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης στην επόμενη συνεδρίασή του που προγραμματίζεται την Παρασκευή 11 του μήνα, στις 7 το βράδυ....
Στην ίδια συνεδρίαση, το Σώμα θα απασχοληθεί επίσης -όπως πρόσφατα έχει δηλώσει ο δήμαρχος Στάθης Αναστασόπουλος- με τη διατύπωση αιτήματος προς το υπουργείο Οικονομικών για μείωση της τιμής ζώνης σε ορισμένες από τις περιοχές του Δήμου Μεσσήνης, ώστε να μειωθεί η αντικειμενική αξία των ακινήτων.
Ακόμα το Δημοτικό Συμβούλιο, μεταξύ άλλων θεμάτων, θα κληθεί να εγκρίνει το προσχέδιο της πρώτης φάσης στρατηγικού σχεδιασμού του δήμου, την πρόταση για δημιουργία λαϊκών αγορών και τη συμμετοχή του Δήμου Μεσσήνης στο δίκτυο τουριστικών δήμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.